Vintersäsongen slut, och våren väntar.....

Sonen längtar redan efter nästa säsong. Jag kände också att det var lite vemodigt i morse, när vi tog beslutet att nu är skidsäsongen 08/09 tillända. Men just nu känns det riktigt skönt. Dock inte när jag tittar in i badrummet och ser tvätthögen......

Vi kan alla konstatera att det var varit en superhärlig säsong och vår lilla "kur" har definitivt ökat trivseln. Det är ju som vår stuga.  Nu har jag städat vår lilla stuga så skinnet från mina händerna är alldels uppnött. Jag vill verkligen inte alla råttor i Malå skall ha sommarfest där inne.  ;) Har faktiskt lite svårt för dessa djur. Nu återstår dock all tvätt och städning av själva husvagnen. Vad är det man brukar säga? - En dag i taget. Tvätten i dag och husvagnen en annan. Om jag orkar?

En förklaring till att jag varit dålig på att lägga ut inlägg och kommentera hos er är att jag har varit helt slut. Har haft ont i halsen snart i två veckor, (testade mig faktiskt i fredags om det var halsfluss- icke de) ont i kroppen och helt orkeslös. Man orkar bara det man måste, kanske läge att kolla vad det kan vara.

Nu väntar en ny jobb vecka - en vecka jag tror blir riktigt trevlig, jag får nämligen en
ny kollega. Vi skall till och med dela rum!! Tänk vad som kan hända, tack vare en blogg?!  :)

Ha nu en fin jobbar vecka , så "hörs" vi under veckan.
// Erika ♥Bilder: Privata©


En ny kär vän.....

Nu är det dags för mig att ta kvasten och åka mot ledighet.... Jag tar även med mig resten av familjen och njuter några dagar i husvagnen med förhoppningsvis bra väder och god mat. Tillbringade kvällen och nästan halva natten med att baka. Det hann bli en (+ en liten) citronmarängpaj och en nötbrownie. Jag hann även göra en örtmarinerad fläskfilé. Så nu vet ni vad vi skall äta de närmaste dagarna. 

Jag kommer nog att sakna vår nya fåtölj, den kom i tisdags och redan är den en kär vän. Sonen tror att vi måste skriva ett schema vems tur det är att sitta i den?! - Jag tycker det verkar vara överkurs men efter gårdagens bråk, kanske det är den bästa lösningen. Naturligtvis ska ni få ett titt på den nya, men det var så mörkt i går kväll, så bilderna blev inte bra. 

Nu hoppas jag att ni alla får en trevlig påsk och att ni äter massor med godis!
GLAD PÅSK!