Ja, jag är tapetmissbrukare

Tänkte dela med mig av hur det ser hemma hos oss. Jag vet faktiskt inte hur många gånger vi har tapetserat om uppe i halllen , men det var först efter vårt senaste ryck som vi blev nöjda. Tanken var att vi skulle ta ned en vägg och bredda öppningen "lite" till tv-rummet. Projekt blir inte alltid som man har tänkt sig och detta projekt blev lite större....två väggar ned,bygga en ny vägg (lägre), nya golv i hall och tv-rum och naturligtvis nya fina tapeter. Jag tror det är lika bra att erkänna att tapeter och tyg ligger varmt om hjärtat, tänk så lätt man kan förändra ett rum med de två ingredienserna. Min svärfar kallar mig tapetmissbrukare- ja ,kanske har han rätt men jag har hållit mig hela hösten ;)


195346-3

Foto: Privat

Välkomna hit!

Det var en gång... Nä, inte så ,men det var faktiskt en sensommar dag i Augusti förra året som jag kom i kontakt med med dessa alla underbara bloggar. Magen värkte och huvudet värkte så det fanns inte så mycket att ta för sig här hemma, men att surfa gick alldeles utmärkt. Jag googlade på inredning och vips hade jag väldigt många träffar.  Jag minns inte vem jag tittade in hos först, men jag vet att jag bara njöt av allt fint. Har alltid varit intresserad av färg och form och har arbetat med det i viss mån, men efter min barnledighet med vår dotter gick företaget jag arbetade på i konkurs. Det var då beslutet om att börja plugga igen kom och det gör att tiden för att pyssla med hemmet är begränsad. Men bloggarna har varit mitt sätt att koppla av och låta mig inspireras av allt fint ni gör!!

Maken har dock inte varit lika inspirerad under hösten på nya projekt eftersom vi (han) målade om huset i somras och det var inte bara ett varv ...
Fast med ljuset och med laddade batterier kommer nya projekt .Många i vår bekantskapskrets tycker nog att det inte kan finnas några fler projekt för oss,men då tror jag att de inte känner oss tillräckligt bra! (fast ..det tror jag de gör).

Har däremot haft en härlig helg i husvagnen med mys och skidåkning!! Det bästa är att nu åker lillasyster själv -hela familjen är på skidorna!!! :)


195346-2
Foto : Privat