2010 väntar med nya möjligheter.


Hemma igen!

Jepp, nu är vi hemma och tvättmaskinen får göra sitt jobb. Den har ju fått vila i dryga två veckor.

Jag är lika förälskad i Thailand nu som efter förra resan. Ett underbart land med härliga människor (förutom kvinnan som skulle ge mig manikyr och klippte bort allt vad naglar heter) och ett klimat som man drömmer om här hemma. Vi har verkligen haft den semester som vi så gärna ville ha. Vi har solat, badat, sovit, läst  böcker, ätit gott och kanske framförallt umgåtts med varandra. Tagit dagarna som de har kommit och bara njutit.

Vi hade ju sagt att det blir inga julklappar, denna jul eftersom vi åker bort. Jag måste verkligen berömma våra barn för att aldrig en gång, har de nämnt någonting om julklappar eller sagt någonting om att de vill ha julklappar. Vi frågade hur det kändes efter vi träffat våra vänner och sett vad de hade fått i julklapp.

- Känns det konstigt att inte ni fick några julklappar?
- Nej, vad då? Vi har ju fått vara i Thailand och vi har fått vara med varandra.

Älskade barn. Barn är så kloka.

Nu är vi tillbaka i vardagen och det känns helt okej. Vi jobbar nu några dagar, men kvällarna finns ju för mys med vänner och familj. I går kom Pappa och Biggan förbi med ett gäng julklappar och visst blev de glada för paket är ju riktigt trevligt.

Hoppas ni alla har haft en härlig jul.

En mellandagskram från mig

Dagen det!

I dag är det dags.
I eftermiddag åker vi mot huvudstaden och i morgon bitti vidare mot Thailand. Känns faktiskt helt overkligt. För två år sedan var vi också där med hela stora familjen. Då hade vi bokat ett helt år innan avresa, då hade man hunnit längta riktigt mycket. I år bokade vi för ca 6 veckor och det har ju varit allt annat än lugnt, jättemycket på jobbet, många aktiviteter och nu senast ett sjukhusbesök som inte var planerat. Nu är det helt plötsligt dags.
Helgen har bestått i flera trevliga saker. En mysig tjejfest på fredagkväll och i lördags en god middag hos några vänner. Gårdagen ägnades åt packning och städning av hemmet. Nu är allt fixat och nu väntar bara en trevlig dag på jobbet innan vi pyser.
Ha en mysig december och en riktigt god jul!
Kanske kan det komma någon solig rapport från mig. :)
Bild: Från google med eget kollage