Sol, sol, sol

Eftersom solen har kommit nu.... så blir det inte så mycket bloggande. Hoppas att alla har det lika fint!
♥ Solkramar! ♥


image72
Bild: Privat


Ingen höjdar dag

Igår var en sådan där dag då inget blev som vi hade tänkt. Det skulle byggas på vår bro, inköp av byggmaterial, handlas mat, fortsättning av tvättning och kanske hinna baka något. Vi hann faktiskt handla våra grejor men inte så mycket mera.

För ganska precis 13 år sedan köpte jag en hund med namnet Amanda. Hon har bott med mig och maken i 9 år sedan tog min mamma henne, så hon har alltid funnits nära. Minnena är många, som när vi hade valpar med henne. Man kan nog se Amanda som vår första "baby". Jag har ju insett att hennes tid har varit knapp och i går var dagen slagen. Även om man är förberedd och vet att det är det bästa för henne, så strömmade det tårar nästan hela kvällen!

Tacka vet jag barnens sätt att tänka. När jag berättade för barnen att Amanda inte fanns mera utbrister vår dotter - "Nu har ju Mimmi någon att leka med i hundhimmlen, bra va?" (Mimmi är mormors förra hund)
Ja, vad säger man....

Nu hoppas vi på en bättre dag, några goda vänner ska komma på middag!

Ha det!

image72

Bild: privata


Borta bra men hemma.....

Man brukar säga att borta bra men hemma bäst, men jag vet inte om jag känner det så denna gång. När vi kom hem natten mot måndag insåg vi hur mycket arbete vi har framför oss. Tvätta all tvätt från 15 dagar gånger fyra personer, allt ogräs och sist men inte minst vår gräsmatta. Bara gräsmattan är på 4000 kvadratmeter, puh!

Nä, nu ska jag inte gnälla! Vi har haft en supertrevlig semester och jag tror att vi har klarat oss undan regnets framfart ganska hyfsat, ca tre av 15 dagar har det varit regn.
Först besökte vi goda vänner söder om Övik, där vi hade en trevlig helg med god mat, tävlingar, mys och fiske för de stora pojkarna...( maken gillade verkligen fisketuren, de kom hem 6 på morgonen...).
Sen åkte vi mot huvudstaden men naturligtvis stannade vi på Ikea för lunch. Man kan ju bara inte åka förbi, eller hur...?  
I Stockholm har vi verkligen både turistat och "slappat" för att efter huvudstaden hinna en sväng till Enköping där det blev bad och sol. Sista anhalten var Söderhamn  även där sol och bad.
Det här var en snabb första resume av vår semestertripp men jag lovar att berätta om flera trevliga ställen som vi har besökt, bland annat om inredningsbutiken
Magasinet i Vaxholm - I like it!

Nu har jag en massa trevliga inlägg hos er alla att läsa, det är tur att jag har blivit en riktig nattuggla - uppe länge på kvällen och sover längre på morgonen.. Visst låter det som jag har kommit in i semester dvalan...

En riktigt stor kram till er alla som har lämnat kommentar -  ni ska veta att jag har tänkt på er alla och saknat bloggen, men nu är jag hemma!
 
Kramisar!!!


image70

Bild: Privat