Så här känns det ....

 

Kram på er!

Phu!

Nu har jag faktiskt kommit hem, lite tidigare än vanligt. Jag har jobbat väldigt mycket den gångna veckan.

Ingen har väl undgått att Melodifestival cirkusen har varit här i Skellefteå den senaste veckan?! Vi har jobbat stenhårt med att visa upp stan på bästa tänkbara sätt. Och jag tror också att vi lyckades till stor del. För vad sägs om klarblå himmel, massor med snö och trevliga aktiviteter. Nu är det dock lite arbete kvar, men det mesta är fixat. I morse kände jag mig nästan "bakis" .......men det är väl tröttheten som börjar göra sig påmind. Det kan ju även ha något med att jag var på hockey i går kväll?! Nu gäller det bara att ladda om och hitta tillbaka till en mera lagom arbetstid.

Jag hoppas att ni alla har haft en skön vecka och jag tackar för alla fina goa kommentarer. I kväll blir det mys i soffan med Dr House, fast jag har 10 maskiner tvätt, fyra NYA gardinlängder att sy, städning, och massor med annat som skall göras. Men jag tror att det är bäst med lite vila, eller vad tror du Biggan? ( Hon håller på att oroa ihjälsig över vårt tempo).

Kram på er alla!  Nya som gamla besökare.


Bild:privat©

Utmanad

Såg tidigare i dag att jag blivit utmanad av Sara. En utmaning som jag klart vill anta. 

Jag har nu under dagen funderat vad det kan vara för bild som gömmer sig under mapp 6 och bild 6?! Efter kalasandet  med mina svärföräldrar har jag äntligen sett vad det var som gömde sig i mappen.... en liten storebror. En bild från hans 1-årsdag! Lika söt nu som då! Nu är det snart dags för den nionde födelsedagen. Huvva - snart är min älskade kille stor, men som jag brukar säga kommer han alltid att vara min lilla kille. Nu har traktorerna och skruvmejslarna byts ut mot hockey, dataspel, men han älskar fortfarande att få vara med när vi fixar och donar här hemma. 

Senast i går frågade han, - Mamma, när ska vi bygga om i badrummet och när skall vi byta golvet i uterummet?
Maken konstaderade att vi har nog skadat honom, med alla ombyggnationer. Medan jag tror att han kommer att bli alla inredningstokiga tjejers dröm!! 

Nu är det dags för mig att utmana 6 andra personer. Jag säger som Sara, ingen är tvingad men det vore kul om de vill visa oss deras bild. Så snälla Pia, K, Soof, Camilla, Annelie och Linda, men bara om ni har lust vill säga. ;)

Gör så här: Gå in i mappen Mina bilder. Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade. (Sara, jag hoppas att det är okej att jag kopierade din text hur man skulle göra? Den var ju så bra! och du, tack för utmaningen.)Bild: Privat©

 


Helgen som gick.

En helg har passerat, med både skidåkning och kalas. Tack så jättemycket för alla rara hälsningar! Det blev en mysig födelsedag. Den firades i husvagnen med uppvaktning av man och barn på morgonkvisten och senare på kvällen av goda vänner. Tusen tack för presenterna!

Jag fick smycken och ett WIii fit av barnen och maken, man kan ju undra om det är dottern som tagit tag i mitt problem?! ;) Jag trodde nog mera att det var som en video med gympaövningar....icke så nicke. Den väger ju en, säger om man är "normal", "överviktig" och så vidare. Den känner helt enkelt av allt. Så i går kväll när vi kom hem var det dags att prova, riktigt kul men betydligt svårare och jobbigare än jag trodde. Tänk vad fit jag nu skall bli!!

Jag fick även de önskade bakbunkar och ett jättefint matteusfat. Så nu är det bara att ställa sig och baka, för senare i veckan kommer resten av släkten.  Jag undrar vad de vill ha för fika?

Det rimmar ju lite illa med tränning, bakning och kalas, men va tusan det kommer ju en morgondag!

KramBilder:
www.nintendo.se  Min kamera har fortfarande inte kommit tillbaka... Snyft!