Rofyllt i varje cell

Jag hade turen att vinna en fin tyg kasse av enkeleva strax innan jul. Naturligtvis fick denna föjla med på vår semester. Den var perfekt till inredningstidningarna som skulle med varje dag till stranden. Jag hade laddat med en av varje och alla var med hem igen. I kväll när jag tittar på bilderna inser jag att Thailand är verkligen ett ställe där man kan bo i ro. I love it!!!!

Vi har varit hemma i exakt en månad i morgon, men det känns mycket längre sedan och min längtan tillbaka är nästan ännu större nu än förra gången. Tänk, där lyser solen och de största funderingarna man har är om man skall bada i havet eller i poolen, om det skall vara citron eller lime i drinken och vad man skall äta till middag...

Jag lovade sonen vid middagen, att om vi skulle vinna de 128 miljonerna som tydligen var potten i något travlopp i helgen skulle vi boka en resa på en gång. Problemet är att vi aldrig spelar på trav, men jag kanske skulle spela bort en tjuga i morgon?!


Bild: eget kollage med privatbild©

Precis som jag sa...

Nytt år och nya möjligheter. Jag säger inte att detta är det sista inlägget här på bloggen, men det kommer att bli förändringar. Kanske blir också  till det bättre vem vet? ;)
Ha en alldeles underbar tisdags eftermiddag!