Nu blir det bär i stora lass!

Helgen övergick till vecka som övergick till ny helg och nu en ny vecka.....

Förra veckan började med sjuka barn,som blev friska och igår blev sjuka igen. Lillasyster hade feber och halsont. Hon kvittrade så fint i fredags att nu var hon frisk och hade inte ont någonstans. I går antydde hon dock att det nog inte var helt okej?! Själv kände jag också att det kanske var någonting på gång. Ont i halsen och slut i kroppen. Maken skojade och sa - Du har kanske fått svininfluensan? Nä, det kan det väl inte vara. Jag tycker nämligen att debatten har blivit nog så stor.

I natt var jag nog övertygad att det var svininfluensan och att jag nog inte hade långt kvar! Klockan 04.00 hade jag så ont i halsen så jag kunde inte ens dricka vattten.  klockan 05.55 steg jag upp. Kroppen värkte som aldrig förr, huvudet sprängde och halsen var så ond att jag ville bara grina. Men det var väl klart att jag skulle åka på jobbet! Bara en dusch, en tekopp så skulle det nog kännas bättre.....Med 38,7 i temp sa maken att det var inte att tänka på. - Du är hemma! Jag protesterade inte alltför mycket, eftersom någon dusch orkade jag inte och jag kunde inte heller dricka mitt te.

Dottern klagade också på halsen så hon fick också stanna hemma i dag. Klockan 10.00 fick vi vår diagnos. Halsfluss för oss båda två.  Nu har vi både tagit vår medicin och sovit några timmar, och jag tror nog att vi kommer att överleva detta. Det är faktiskt ganska häftigt vad snabbt pencillin hjälper. Nu skall vi ladda några dagar med frukt och bär, så kanske vi blir riktigt pigga. 

Ha det!

Bild: Lånad av dn.se
 


Trevlig helg!

Många vet att mitt favoritmärke på kläder är Odd Molly. Det är inte så att jag älskar alla deras plagg, men många av dem. Jag har letat hela sommaren efter en speciell klänning men maken höll på gå i taket när han såg priset......Jag inser själv att det var i överkant men den är såå fin.

Hem kom vi från semestern och det jag lyckats shoppa i klädväg till mig själv var ETT bälte, Pappa, Maken, Biggan och alla som känner mig; - Jag har nog tappat min förmåga att shoppa. Väl hemma tog jag och en kompis en välbetjänt förmiddag på stan. Inte vet jag vad som hade hänt, antingen var det utbudet som var gott för dagen eller kanske hade förmågan återkommit?!  Det gjorde ju inte saken sämre att det var rea nästan överallt. Min shopping resulterade i 4 klänningar och min väns resultat kanske jag inte skall lägga ut här, man vet ju aldrig vad det kan få för konsekvenser ;)

Igår kväll när jag städade hittade jag lappen till en av mina klänningar. Ni vet "tagen" där priset ofta står. Precis innan den tar soppkorgen ser jag att det står någonting där. Fiskar upp lappen och läser:Jag gillar klänningen jättemycket och har använt den flitigt, men tänk om den skulle ha gjort mig både längre och smalare. I morgon skall jag och klänningen på kräftskiva och det känns tryggt att veta att man är fin precis som man är.

Ha nu en trevlig helg!

Nu är semestern slutJa, nu är semestern 2009 till slut och arbetet väntar. Det har varit en härlig sommar med blandat innehåll. En tripp på 240 mil med besök på Kolmården, Västerviks camping, huvudstaden, Enköping och naturligtvis ett och annat IKEA varuhus.... Det gäller ju att passa på när man passerar. Sedan har vi njutit här hemma och försökt ta tillvara på varje dag.

Jag har också funderat över min bloggs överlevnad. Det har pendlat mellan att sluta blogga till att fortsätta, vecka till vecka. Därav min frånvaro. En dag funderade jag till och med om jag skulle göra en SWOT- analys för att komma till klarhet. (Tänk vad lärarna på skolan skulle ha varit stolta över mig...) Man kan ju alltid som marknasförare prata styrkor och svagheter....

Det finns saker som jag inte gillar med bloggen, men de goda sakerna övervinner - så jag fortsätter! Kanske på ett lite annorlunda sätt. När man får
nya underbara vänner genom bloggen och den finns där som en liten "dagbok" för oss i familjen så känns det som det är mera plus än minus.

Så nu börjar vi höstterminen 2009.

//ErikaBilder: Privata ©