Ja, vad ska man säga....

Vår underbara dotter har som alltid sagt vad hon tycker. Även så nu! Förra veckan när jag hade läst för dem, skulle jag kliva upp ur sonens säng där vi alla tre hade bäddat ner oss kom det. Precis då, när jag viker ihop mig för att kliva upp, nyper hon tag i en VALK som sticker ut från min tröja och säger: När skall du ta tag i detta då? Ja, vad ska man säga...... Man kan ju lugnt säga att nu är jag då medveten om det varje dag. 

Sedan kommer sonen hem och frågar varför en del har långa bröst och en del har stora bröst och vad är bättre?

Om man lyssnar på Rondey, så inser man att det spelar tydligen ingen roll!

Ha en fin tisdag kväll ♥
Önska kan man väl .....

Blogg.se var inte min vän i går kväll...det gick inte att publisera. Vem vet, det kanske även var nåt fel här hemma, men nu funkar det.

När det väl kommer till kritan, är det ju jättesvårt att önska. Till Biggan och Maken: Det är fritt fram att överraska också! ;)
Jag är så lätt att hitta saker till!! eller hur?

Jag försökte hitta en bild på de fina vita krukorna från
Sturehofs krukmakeri men hittade ingen. Den stora fina krukan skall natuligtvis finnas med i mitt kollage.:)


Bilderna har jag lånat av: Kivilyktorna kommer från http://www.designonline.se/, Man kan väl aldrig ha för många? Jag har inte alla färger heller, det är väl totalt 24 färger.... ;)
Ljusstaken från Bengt & Lotta hittade jag på http://www.formodesign.com/ även så Margaretaskålarna.  Visst är den fin? Och med nya bakskålar kanske det blir mera bakat?!
Odd molly är mitt favvomärke så det finns många fina plagg på www.oddmolly.se
Mateustallrikar är helt perfekta som uppläggningsfat, både till sallad och bakverk. En vårig färg kanske kunde pigga upp en? Titta själva på http://www.mateus.se/
Tomas Sabos härliga charms är perfekta för att variera sina halsband. Det är omöjligt att välja alla är superfina. Har ni inga,  så kolla in dem på www.thomassabo.com. Ett besök hos er lokala guldsmed kan också göra er sålda.

Förändringar

Ja, det blev inte riktigt vad jag hade tänkt.....jag somnade i onsdags redan klockan 8. Trött, febrig och med rejäl huvudvärk.

Det har varit två intensiva veckor med både roliga och tråkiga saker. Det tråkiga behåller jag för mig själv, men det roliga vill jag såklart dela med er alla. Nu är det förändringens tid..... det kanske fanns någon som lyssnade på mina önskningar?!

Maken har fått ett nytt arbete med helt andra arbetsuppgifter, han lägger de politiska uppdragen åt sidan och kommer att husera i bankvärlden, som bankchef för norr och västerbotten!!  Själv tycker han att det känns kul och spännande med något helt nytt och på samma gång känns det lite vemodigt. Ni alla som läser lokaltidningen här i Skellefteå kan ju inte ha missat detta - tre helsidor en lördag. Det måste vara nyhetstorka!  Samma dag som detta blev en offentlig grej, fick jag erbjudande om ett nytt arbete, jag kan ju säga att jag fick inga tre sidor i tidningen.....;) Tack och lov måste väl tillläggas.

dixie pr heter min nya arbetsgivare. Det är en liten pr och kommunikationsbyrå med många järn i elden. En vecka har redan gått på nya arbetet och det känns både i huvudet och i kroppen, men det har varit en kul vecka!

Blev dock lite krasslig i mitten av vecka, men jag har kämpat hela veckan. Jag tror att sömnen på onsdag kväll räddade resten av veckan. Jag ville naturligtvis inte var sjuk i torsdags..... det är nämligen så att vi arbetar med melodifestivalen och i torsdags var det dags för en artist att besöka stan. Det blev intressant dag som avslutades med hockey och inte blev det sämre av att vårt kära hockeylag vann matchen!

Detta var en super snabb lägesrapport.  Jag håller som bäst på med mitt "önskekollage"- det är ju en del påtryckningar av vissa familjemedlemmar........I morgon kommer det. På Erikadagen-bra tajming va?!!! ;)


Ha nu själva en jättetrevlig helg!

Kramis

Jag lever....

Man kanske kan tro att jag gått underjord, men jag lever. Återkommer i kväll!

Tjingeling!

Presenter?!

Nu är så gott som alla röda dagar avklarade, i alla fall på ett bra tag. Men i vår familj börjar nu andra kalas - födelsedagskalas! Vi hinner knappt fixa alla julklappar innan kalasen börjar. Min far firade sin dag i går, svägerskan på fredag,några av våra kompisar har redan fyllt, trots att vi bara hunnit till den sjunde, vecka 3 har vi två som fyller år och inte att förglömma mig själv och en god vän till oss den trettiosista januari. (Sa tydligen det när jag var liten (mindre) ;)
Därför går min hjärna på högvarv för att hitta några fina och passande presenter. Har ni några tips?

Själv skall jag ta tillfället att önska mig massor. För önska får man väl? Maken vill nog gärna att jag skriver en exakt produktbeskrivning, med artikelnummmer, färg, inköpsställe osv.... Han gillar inte köpa presenter, men jag måste tilllägga att det är inte synd om honom. Han har bara en han måste handla helt själv till - alla andra presenter fixar jag. I love you!  Kanke ett "önske kollage" vore på sin plats?

Nu väntar en alldeles vanlig vardag runt hörnet med förhoppningsvis mindre mat och god saker. Det är nog rätt bra att det inte är "Lördag hela veckan" för vad skulle vi då längta efter....  Tur att det snart är helg igen!Bild:Privat ©


Trevlig trettondagsafton!

Tänk att vi redan hunnit till dag fem på det nya året.... 

En kort resume över mina dagar från det nya året:
Nyårsafton friade vi med goda vänner, roliga lekar och en massa god mat. Klockan hann bli morgon innan  våra trötta kroppar fick lägga sig ner för lite sömn. (Svärfar kallade det för barnmisshandel att vara ute till 04.00 - det bör tilllägas att dottern somnade tidigare). Klädseln gick bra även den ;) , det blev dock inget glitter.  Sedan har dagarna betats av en efter en. Vi har hunnit ytterligare en sväng till husvagen och lite skidåkning.  Jag och maken fick en barnfrikväll i lördags med hockey - och vilken hockeymatch!  Våra svart gula hjältar vann rättvist.  En del kallar det utklassning.....
Pia, du hade rätt - någon av oss måste nog vara där, men tänk vad bra det skulle gå om vi båda var där. :) Gårdagen bestog av matlagning. Min pappa blir ett år äldre nu på tisdag och jag tyckte att det var inte mer än rätt att jag lagade mat åt dem. Även lite efterrätt och paket fick han. Grattis än en gång Pappa!  I dag styr vi bilen mot Umeå, det vankas middag hos landshövdingen. Kommer säkert att bli trevligt, men jag hade gärna stannat hemma. 

Ha nu en trevlig trettondagsafton!

Ps: Är det någon mer än jag som har funderat över hur man skall orka stiga upp om två dagar..... ;)


Bild: Uteblir - min fina kamera har gått sönder och skall snarast lämnas in till kamera doktorn.