Lite snabb kanske....

Här kände vi oss på topp i fredags men det kanske var bara lugnet före stormen.... Maken och lillasyster fick magsjuka plus den så kalllade "flygplansförkylningen"  som besökte oss alla. Söndagen var den stora frågan om vi kunnde åka till våra goda vänner för att fira det nya året, eller? Men vi kände oss pigga på kvällen, men garderade oss med att säga att vi avstog den årliga aktivitetet som hålls mitt på dagen. Nu fick däremot vännernas pojkar en släng av några elaka magbaciller på nyårskvällen så det blev en stillsam och lugn nyårsafton.

Nu är det vår son som inte mår på topp - de tror att han har fått urinvägsinflamation. Maken och sonen åkte för en stund sedan för att kolla upp honom så nu håller jag tummarna att alla baciller är på väg bort. Vi hade tänkt inviga vår nya husvagn i helgen med lite skidåkning men nu måste vi piggna till först.

Jag hade ju i mitt enfald tänkt hinna som mycket, bland annat att önska er alla ett riktigt gott nytt år, men bättre nu än aldrig.... 

 ♥Gott nytt år på er alla! Ser framemot med allt vad 2008 kan erbjuda.♥
..........och tack för era gulliga kommentarer!

Jag hoppas att det  finns tid för ett roligare inlägg senare i kväll. Ha en bra torsdag så skall vi försöka komma på benen igen!

Kommentarer
Postat av: pia

oj! vad mycket sjuka ni fått, jättetrist! då förstår jag att man knappt hört så många knyst från dej:) Blev jätteglad för en kommentar å ett trist men än dock ett litet inlägg åtminstone. Hoppas det inte är nåt allvarligare med grabben å att han och ni alla får bli jättefriska och ha det riktigt gott nu. Själv har jag just börjat plocka bort julen...roligt att plocka fram, men tråkigt att plocka bort, men jag vill ha in nytt, nytt, nytt nu!

Ha det bra, sköt om varann!
Ps. vi ses väl i år nångång;)???
kram

Postat av: pia

Jo å självfallet så hejar vi jättemycket på AIK nu ikväll, hemma hos oss sitter vi klistrade framför tv:n...måste gå nu!!!
tillåme lillan ropar -heja AIK! till alla hockeylag nuförtiden:)

2008-01-03 @ 19:09:27
URL: http://baramittlillahem.blogg.se
Postat av: Vicke

Krya på er hälsningar i massor!

2008-01-03 @ 22:05:53
URL: http://www.vickes.blogg.se
Postat av: anne

God fortsättning på det nya året.

2008-01-03 @ 22:44:32
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: /B

Krya på er!
/B

2008-01-05 @ 19:43:11
URL: http://lyckligagatans.blogg.se
Postat av: Hanna

KRYA PÅ ER och god fortsättning på det nya året, så gott det går.

Kramis

2008-01-05 @ 20:23:36
URL: http://hannasodergren.blogg.se
Postat av: Sus i Hus

God fortsättning och krya på er! Kram

2008-01-06 @ 10:47:07
URL: http://susihus.blogg.se

Varför inte lämna en kommentar...

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback