Resumé

Jag måste faktiskt erkänna att jag har medvetet låtit bloggen vara nu ett tag. Jag kan berätta att det har varit fullt upp. Det har varit härliga, soliga och framförallt innehållsrika dagar.

Vår lillasyster fyllde 6 år förra tisdagen, vilket innebar en tur på stan för jag och maken, vad man köper till en 6 åring som egentligen bara vill ha "snygg skor" och Hello Kitty kläder?!  Det blev lite smått och gott med både håltagning i öronen och lite fina Kitty kläder. Jag är övertygad att det blev en lyckad födelsedag för vår lilla tjej som börjar bli stor.

Onsdagen den 30/7 startade vi med att åka ut till svärfars sommarstuga för att umgås med både svägerska/svåger och kusiner. Vi hann med att testa både vattenskidor, fiske och att äta "farmors" snittar vilket alla barn gillar - både stora som små! Torsdag var det dags att fira svåger som blev ett år äldre, vilket var väldigt enkelt, för vi var ju alla på samma ställe. Fredag åkte vi hem för att umgås med vänner. Det har blivit en god tradition, att killarna lagar mat och vi tjejer smuttar på ett gott vin - visst är det lysande?!  Det blev melon med parma skinka och en vinegrett med pinjekärnor till förrätt, grillat lamm med färsk sparris och parmesan samt sallad och bröd till varmrätt, slutligen chokladmousse till efterrätt. Inte så tokigt!! Lördag blev dock lite lungare med pizzaköp och lite godis från hemmakväll. Söndag bestod i att fixa lite av sådant som inte riktigt blivit av,bla att måla sista varvet på utbyggnaden, fixa eluttag till carport och så vidare. Själv försökte jag hitta igen badrumsgolvet, eftersom det var belamrat av tvätt. Vi hann dock med ett besök till våra vänner för att spela lite spel, gissa om det var tjejerna eller killarna som vann? 

Nu är vi i allafall inne på makens sista semestervecka och i morgon styr vi bil och husvagn mot Piteå. En sista tur med Nolia besök, badbesök och ett besök på Leoslekland innan vi kommer hem på Fredag - tror vi?!

Ja, detta blev som en snabb resumé över förra veckan. Glädjande nog har jag tagit en massa fina bilder som nu skall ordnas, men de får ni se en annan gång. Bilderna som visas här är från Öland och visst känns det länge sedan?! I allafall om man går ut och känner på temperaturen....det är ju bara 9 grader varmt just nu!

Ha en bra vecka och blås inte bort om ni är i södra sverige ;)


Bilder: Privata©


Kommentarer
Postat av: Therese

Ha så kul på nolia och på leoslekland. Det kanske finns tid även för lite shopping i närheten av leos om du har tur.Kramar från oss

2008-08-05 @ 13:02:48
Postat av: Anne, anness

Öland ser verkligen vackert ut, och vilken härlig semester ni verkar ha haft. Njut av det som finns kvar nu och ha det så bra i Piteå.

Postat av: K

Ha det så bra i Piteå och ett stort grattis i efterskott till storasyster.

kram!

2008-08-05 @ 19:52:50
URL: http://husetpabacken.blogg.se/
Postat av: K

hoppsan.. jag menar förståss...lillasyster...

2008-08-05 @ 19:53:23
URL: http://husetpabacken.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vilka härliga bilder, och ni verkar ha haft det fullt upp. Vi ska nog till Piteå på lördag, är det då det är Försvarets Dag på Nolian?!Kram.

2008-08-05 @ 22:14:04
URL: http://hannasodergren.blogg.se/
Postat av: Å

Fina bilder ! Verkar ha varit en bra semester .

Det kunde dock få bli lite varmare ute nu ..brrr

2008-08-06 @ 07:45:02
URL: http://fyrarumochenalkov.blogg.se/
Postat av: Monica

Du har verkligen lyckats fånga fina bilder. Vi får försöka minnas de stunderna nu när det blir allt kallare! Hoppas ni haft det bra i Piteå!

/ Kram

2008-08-10 @ 16:41:19
Postat av: Vicke

Kan ju heltklart se att ni haft en underbart härlig sommar , härligt:D

Kram

2008-08-12 @ 22:53:33
URL: http://vickes.blogg.se/
Postat av: Frida

Vilka härliga semesterbilder!

2008-08-15 @ 07:45:48
URL: http://husmusen.blogg.se/
Postat av: Runeviktoria

Hello, This site is a brilliant idea!

2009-05-12 @ 08:56:12
URL: http://runeviktoria.blogspot.com

Varför inte lämna en kommentar...

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback